Ensamheter

I podcasten Ensamheter får du chansen att bli läst, eller snarare lyssnad på. Konceptet är enkelt: Alla som medverkar i podcasten gör det med en egen novell samt en inläsning av någon annans verk. För oss skribenter blir Ensamheter ett kretslopp av författare som hjälper varandra att nå ut till nya läsare; för lyssnarna en antologi med ny, spännande  litteratur som aldrig upphör.

För att delta behöver du två saker: 1) En egenskriven skönlitterär berättelse, och 2) en mikrofon som du kan göra någon annans historia rättvisa med. Det går förstås bra att bara läsa upp andras texter om du föredrar det – till framtida specialprogram kan vi behöva frivilliga – men medverkar du med en novell, måste du själv också läsa in en.

Vill du stötta Ensamheter?
Besök den purfärska Patreon-sidan och läs om hur du kan hjälpa till att trygga poddens fortlevnad.

Är du intresserad av att vara med?
Skriv till mig på info@ensamheter.se.

PS. Om din text inte väljs ut ska du inte tolka det som att den ratas av kvalitetsskäl. Många aspekter väger in, exempelvis tillgången på uppläsare och antalet texter som finns i mejlskörden för tillfället. Du har alltid möjlighet att skicka in en ny text senare. DS.

Om att hitta till Ensamheter:
Podcastens avsnitt hittar du på platser där poddar finns, som Itunes, Acast eller Libsyn.

Om musiken i Ensamheter:
Så gott som all musik i programmet är av Sawsquarenoise och fri att använda under creative commons-licens. Den går att hitta i oförvanskad form på artistens Free Music Archive-sida.

Om Tobias Holmgren:
Tobias Holmgren är kulturskribent, kritiker och poddvärd. Lättast hittar du hans texter i Göteborgs-Posten eller Värmlands Folkblads nöjesbilaga.